Eleven
Menu

Kom bij onswerken.

Als je op zoek bent naar een plek waar je kan groeien, een team dat je laat experimenteren en een baan die je uitdaagt.

01Wij sprekenonze talen.

Het begint natuurlijk bij Java, Javascript, HTML en CSS. We doen ook aan Spring Boot 2, ES6 en Angular. En worden blij van Vue.js en Elasticsearch. Maar vertel ons vooral over de technieken en frameworks waar jij in gelooft.

02Je krijgt watjij nodig hebt.

Samen met je teamgenoten bepaal je de beste manier om samen te werken. Jij bepaalt welke tools je gebruikt. Bovendien krijg je van ons een persoonlijk opleidingsbudget. Omdat een conferentie zoveel leuker is dan een YouTube tutorial.

03Leren, lerennog meer leren.

Het bouwen van de beste software oplossing gaat hand in hand met blijven leren. Tijdens de maandelijkse Innovation Days delen we onze experimenten. Dat houdt ons team scherp, en onze klanten tevreden.

04Schuif aanhet is lunchtijd.

Inmiddels past het hele team niet meer aan één tafel, maar zijn we klein genoeg dat iedereen elkaar kent. De lunch staat elke dag voor je klaar, pak waar je trek in hebt. Een potje poolen is ons medicijn tegen de after-lunch dip.

05Niet alleenomdat het kan.

Zoek je graag de grenzen op van de nieuwste technieken? Wij ook. Maar we zetten een nieuwe techniek pas in, als we weten dat het werkt. Zodat de oplossing écht beter wordt.

Je toekomstigeopdrachtgevers.

Openstaandevacatures.

Niet overtuigd?Lees onze blogs.