Schadelijk geluid? Het wordt vanzelf stil.

De verbetercheck Schadelijk Geluid biedt de werkgever een tool om haar werknemers te beschermen tegen gehoorschade. Eenvoudig, zonder metingen op locatie, maar mét een knap staaltje programmeren van Eleven.

Bekijk project live!

Project beschrijving

Geluid horen we de hele dag, maar soms kan geluid het gehoor beschadigen, soms zelfs onomkeerbaar. De werkgever is verplicht te beoordelen of er sprake is van schadelijk geluid op de werkplek, en de juiste hulpmiddelen beschikbaar te stellen. Onze klant 5xbeter kan hierbij helpen met de inzet van verbetercheck Schadelijk Geluid. 

Met de verbetercheck Schadelijk Geluid kan een werkgever beoordelen of er sprake is van schadelijk geluid en de blootstelling aan haar werknemers beperken. Werknemers kunnen op hun beurt controleren of de geboden werkplek aan de norm voldoet. Een vuistregel om vast te stellen of er sprake is van schadelijk geluid: als je elkaar op een meter afstand niet goed kunt verstaan zonder stemverheffing, is er sprake van schadelijk geluid.

De verbetercheck biedt voor verschillende geluidsbronnen een passende maatregel. Niet door te meten op locatie, maar door middel van formules en een knap staaltje programmeren is de verbetercheck Schadelijk Geluid een betrouwbaar meetapparaat waarmee een bedrijf, mits zij aan de norm voldoet, zich kan verantwoorden aan de Arbowet. 

Specificaties

Online

2015

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.