Uniting the world through the language of flowers

Dümmen Orange brengt haar assortiment online!

Bekijk project live!

Project beschrijving

Dümmen Orange heeft een nieuwe stap genomen in het samenbrengen van de wereld via de taal van bloemen met het lanceren van haar online catalogus en vernieuwde website. Het platform biedt bezoekers inzicht in het brede assortiment en de beschikbaarheid van product. Regionaal nieuws is beschikbaar in 9 talen, werkt op alle apparaten en heeft een totaal vernieuwd design.

Dümmen Orange is wereldwijd bekend door haar veredelingsactiviteiten en haar brede assortiment van sierteeltproducten. Naast veredeling wordt Dümmen Orange ook gewaardeerd voor haar activiteiten rondom supply chain, marketing concepten en klantgerichtheid. Basis daarin is het continue verbeteren van de processen, ook online. Het nieuwe online platform van Dümmen Orange zet een nieuwe standaard in de industrie.

Online catalogus met het breedste assortiment
Dümmen Orange onderschrijft het belang van technologische vooruitgang in dit digitale tijdperk. De vernieuwde website biedt bezoekers nieuwe mogelijkheden om producten te vinden door gebruik te maken van nieuwe technieken. De meeste producten zijn inmiddels aan de online catalogus toegevoegd en aangevuld met slimme opties zoals het filteren en het inzien van beschikbaarheid. Het assortiment wordt voor de gebruiker per regio gefilterd waardoor relevante informatie beschikbaar is. Gebruikers kunnen hun selectie opslaan en op persoonlijke voorkeuren inzien. Dit geeft klanten meer mogelijkheden ten opzichte van de huidige geprinte catalogi. Het assortiment wordt continue aangevuld zodat alle producten digitaal beschikbaar zijn.

For you, met een lokaal accent
De vernieuwde website is beschikbaar in 9 talen en is opgebouwd voor 10 verschillende regio’s in de wereld. Hierdoor krijgt de bezoeker relevante producten, vacatures, events en nieuws. Een centraal platform voor alle regio’s blijft ook beschikbaar. De inhoud kan worden bekeken op alle mobiele apparaten en de diverse browsers.

Een levendig platform
Dümmen Orange blijft haar website door ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden toevoegen om te zorgen dat de gebruiker meer gemak ervaart op het gebied van productinformatie, beschikbaarheid en status van orders. De ambitie is om het breedste assortiment beschikbaar te hebben voor onze klanten en andere partners. Dümmen Orange kijkt ernaar uit om u welkom te heten op onze nieuwe website. See what’s blooming at DummenOrange.com.

Over Dümmen Orange
Dümmen Orange is een toonaangevend bedrijf in de veredeling en de ontwikkeling van snijbloemen, bollen, succulenten, potplanten, perkplanten en vaste planten. De jaaromzet bedraagt ongeveer 200 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 6.400 mensen. Naast een groot marketing en sales netwerk, heeft Dümmen Orange een sterk netwerk van productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. 

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS / Webservice

Techniek

Java 8 voor maatwerk onderdelen
Elasticsearch als JSON database voor supersnelle acties in de catalogus
Spring Boot voor het REST backend
Vue.js frontend Javascript framework voor de catalogus
Maatwerk integraties met ERP, DAM en PIM/PCM systemen

Online

2016

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.