Samen bewust van de risico’s van brand

door de maatschappij te betrekken en aan te spreken, samenwerking te bevorderen en initiatieven als materialen te delen

Bekijk project live!

Project beschrijving

In het najaar van 2016 heeft Eleven op initiatief van Brandweer Nederland Loket Brandveilig leven ontwikkeld, met als doel bewustwording te creeeren van de risico's van brand. Hiervoor is samenwerking tussen verschillende korpsen, professionals en vrijwilligers essentieel. Het loket biedt een centrale en overzichtelijke plaats met informatie over projecten en initiatieven. Door ervaring, kennis en ideeën uit te wisselen hoeft het wiel niet steeds opnieuw te worden uitgevonden. 

 

Begin 2018 heeft Brandweer Nederland Eleven opnieuw gevraagd mee te denken over verbeteringen en gebruiksvriendelijkheid van het loket om de gebruikers in de toekomst nog meer mogelijkheden te bieden om expertise te bundelen, de maatschappij te betrekken en zowel initiatieven als materialen te kunnen delen om de risico's van brand te beperken en een gedragsverandering onder de verschillende doelgroepen te realiseren.

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS

Techniek

Java, Bootstrap, Full Page Cache

Online

2016

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.