Hoe ontzorg je een zorgboer?

Het runnen van een zorgboerderij is er in basis op gericht om de best mogelijke zorg te verlenen aan haar cliënten. Eleven heeft in samenwerking met de Federatie Landbouw en Zorg (FLZ) een centraal kwaliteitszorg systeem gerealiseerd om aangesloten zorgboeren te stimuleren bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg en het waarborgen ervan.

Project beschrijving

Doelstelling van de applicatie is het minimaliseren van administratieve taken. Hierbij ligt de nadruk op interactie tussen zorgboeren en auditoren van het kwaliteitsbureau, het gevoel van verplichting wegnemen, en het werken volgens de normen van het kwaliteitssysteem te stimuleren.

Na het doorlopen van een aantal profielvragen kan de zorgboer zijn werkwijze beschrijven aan de hand van een set onderwerpen, met behulp van een uitgebreide kennisbank met voorbeelden en normeringen. De inventarisatie dient tevens als input voor het auditproces bij het verkrijgen en behouden van het keurmerk. Het systeem biedt een overzichtelijk dashboard met de meest relevante acties en geeft inzicht in de voortgang van de inventarisatie, reacties van auditoren en notificaties over de te nemen vervolgstappen.

Mede door de nauwe samenwerking, waarbij de productowner wekelijks een dag plaats nam op een van onze flexplekken bij Eleven, hebben we alle sprints volgens planning kunnen opleveren, en het de zorgboeren mogelijk gemaakt de jaarverslagen voor 2017 tijdig in te dienen met behulp van de applicatie.

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS

Techniek

Java 8 voor maatwerk onderdelen
Spring Boot voor het REST backend
Spring Data JPA voor overzichtelijke repositories
Spring Security authenticatie en authorisatie
Vue.js frontend Javascript framework

Online

2017

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.