Gezond en veilig werken met de RI&E applicatie ontwikkeld door Eleven

Diverse klanten zetten de RI&E applicatie in om er voor te zorgen dat bedrijven hun medewerkers gezond en veilig kunnen laten werken, en indien nodig aanzet tot het opvolgen van acties die uit het Plan van Aanpak voortvloeien. Door de laatste update past de RI&E zich aan op het formaat scherm waar je op werkt, je kunt ‘m vanaf nu ook vanaf de bank op je tablet of mobiel bijwerken!

Project beschrijving

Gezond en veilig werken begint met het opstellen van een risico-inventarisatie. Elk bedrijf is verplicht een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen. Met een RI&E worden de risico's voor werkenden, gezinsleden en bezoekers van een bedrijf in kaart gebracht. Het is een goede manier om het ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid in de hand te houden en om ongevallen te voorkomen.

Eleven heeft ervaring met het realiseren van online (branche) RI&E's. Momenteel werken de bedrijven uit de metaalbranche met de tool van de Koninklijke Metaalunie, is de applicatie actief ingezet voor OTIB en heeft Eleven de RI&E ontwikkeld voor de 13 branches die vallen onder Stigas.

Update 2018

De RI&E applicatie is een stuk gebruiksvriendelijker geworden door de toepassing van een responsive ontwerp. De RI&E voldoet helemaal aan de gebruiker van nu én kan op elk apparaat en beeldscherm goed en overzichtelijk bekeken worden.

Het dashboard van de RI&E omgeving van Stigas is ook nog uitgebreid met de bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid. Binnen 10 minuten is het visueel in kaart gebracht hoe het bedrijf qua vitaliteit ervoor staat én op welke gebieden er nog kansen liggen.

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS

Techniek

JAVA, Elastic Search

Online

2018

Vorige case

Volgende case

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.