DELTA dóet het gewoon

Al meer dan 20 jaar biedt DELTA het beste internet van Zeeland. Vanaf 5 maart verlegt DELTA zijn grenzen en biedt het bedrijf ook buiten Zeeland Internet, Interactieve TV en Bellen, via nieuwe glasvezelnetwerken.

Bekijk project live!

Project beschrijving

Met de nieuwe website www.deltaglasvezel.nl biedt DELTA zijn diensten aan aan mensen die wonen in gebieden waar Glasvezel Buitenaf een glasvezelnetwerk aanlegt. Nieuwe klanten kunnen hun Flexpakket helemaal zelf samenstellen. De basis is 150Mbps Internet, de rest kiest de klant er zelf bij. Interactieve TV, verschillende zenderpakketten, belpakketten, Business Pack en nog veel meer extra’s kunnen worden toegevoegd aan het maandelijks aan te passen Flexpakket. Om klanten een weloverwogen keuze te laten maken toont de website per categorie een uitgebreid productportfolio, waarvan de inhoud volledig te beheren is door redacteuren van DELTA in Toolbox WMS.

Wanneer 50% van de huishoudens in het opgegeven postcodegebied zich hebben ingeschreven start GlasvezelBuitenaf met het aanleggen van het netwerk waarna klanten kunnen worden aangesloten. Ter voorbereiding op deze mijlpaal heeft Eleven de database zo ingericht, dat de verkregen data eenvoudig en veilig kan worden gemigreerd naar het bestaande klantenportal van DELTA.

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS

Techniek

Java 8 voor maatwerk onderdelen
Spring en Spring MVC CMS extensies
SOAP communicatie met middleware
SASS overzichtelijker stijl beheer

Online

2018

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.