Caiway kijkt vooruit

CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van CAIW is voorbereid op de toekomst. Tijden veranderen razendsnel, en daarmee ook de mogelijkheden.

Project beschrijving

Caiway, een kabelmaatschappij met 450.000 klanten, wilde zijn producten en diensten online kunnen verkopen. Er werd een besteltool ontwikkeld die volledig geïntegreerd is met het administratiesysteem. Omdat de producten en diensten van Caiway per regio of zelfs per gemeente kunnen verschillen, wordt het aanbod volledig aangepast aan de klant. Wanneer deze zijn postcode en huisnummer invoert, wordt hij herkend en krijgt hij alleen de abonnementen, producten en diensten te zien die voor zijn situatie van toepassing zijn, inclusief lopende acties. Geen verwarring, geen ruis en de klant heeft altijd het meest voordelige aanbod.

De klant krijgt een heldere uitleg van het door hem gewenste pakket met aanvullende opties. Hij ziet een overzicht van de opties en kosten en kan direct bestellen. Het resultaat: een significante stijging in de verkoop van de Alles-in-1HD pakketten, maar ook aanvullende opties, als tv-zenderpakketten en telefonieabonnementen.

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS / Webservice

Online

2013

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.