BRI Groep introduceert BRIGIT

Voor klimaattechniek, elektrotechniek, beveiligingstechniek en sanitaire installaties ben je bij de BRI Groep aan het juiste adres. Met zo’n 20 jaar ervaring is dit bedrijf uitgegroeid tot een ambitieuze speler in de markt. Deze ambitie is nu gestoken in de ontwikkeling van een nieuwe applicatie: BRIGIT

Project beschrijving

BRIGIT is de applicatie voor de installatietechniek die de registratie van periodiek onderhoud, inspecties (o.a. SCIOS, NEN) en het voldoen aan de wet- en regelgeving eenvoudiger maakt. Zowel voor de monteurs, inspecteurs als de opdrachtgever van het object of de installatie.

De applicatie maakt de complexe registratie van het onderhoud voor de monteur eenvoudiger. De interface is gebruiksvriendelijk, snel en toegankelijk. BRIGIT werkt via een tablet, geeft direct toegang tot de installatie en de QR-codes identificeren direct het juiste element. De opdrachtgever heeft via het klantenportaal direct toegang tot registraties en inzage in relevante KSF's, waarmee hij kan aantonen dat hij voldoet aan alle wet-en regelgeving (zoals SCIOS, NEN 2767, NEN 3140, etc.).

Techniek achter BRIGIT

In deze applicatie gebruiken we Spring Boot 2.x als fundament. Spring Boot 2 geeft de juiste basis voor onze maatwerk applicaties en kunnen we direct de benodigde functionaliteiten toevoegen.

Aan de voorzijde gebruiken we zowel server-side rendering (JSP) als client-side rendering met behulp van Vue.js. Vue.js zorgt er onder andere voor dat de ingevulde data direct weergeven wordt zonder dat de pagina hoeft te worden ververst.

Voor het genereren van goede PDF's hebben we onze eigen maatwerk tool ingezet: PDF Creator, die gebruikt maakt van Puppeteer voor het genereren van PDF's. Onze tool is in staat om webpagina's om te zetten naar PDF, inclusief voorblad, inhoudsopgave, headers en footers. Met deze tool kan de vertaling van de nieuwste webstandaarden naar PDF worden gemaakt. Dit geeft tijdwinst en meer vormgevingsmogelijkheden bij het realiseren van de rapporten.

Specificaties

Techniek

Java 8
Spring Boot 2 Spring Data JPA / Spring Security
VueJS Frontend Javascript framework
Flyway Database migraties m.b.v. Flyway
Node / Gulp Compileren van scss naar css

Online

2018

Vorige case

Volgende case

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.