We’ve had an update!

De oude website uit 2013 is compleet omgebouwd tot een inspirerend online platform waarin assortiment en inspiratie worden gecombineerd.

Bekijk project live!

Project beschrijving

In de nieuwe webshop richt Noviflora zich op het inspireren van haar klanten en gebruiksgemak. Door het volledig assortiment online te plaatsen, zonder hiervoor direct een login of registratieproces te hoeven doorlopen wil Noviflora haar bestaande, maar zeker ook potentiële klanten inspireren direct aan de slag te gaan. Samen met UX partner Hike One heeft Eleven een platform ontwikkeld waarin de webshop en website volledig zijn geïntegreerd voor de beste klantbeleving, zowel op desktop als mobile devices.

Het orderproces heeft een prominente plaats gekregen in de webshop waardoor je als ingelogde gebruiker altijd inzicht hebt in de winkelwagen en orderstatus. Bestaande klanten kunnen hun orderhistorie opvragen en deze als nieuwe order herplaatsen. Bijvoorbeeld aangevuld met inspiratie uit de Planthunter Tool. In deze tool kunnen gebruikers hun favoriete planthunter (of accountmanager) volgen op zijn zoektocht naar nieuwe groene 'pareltjes', die direct van de kweker komen.

De IT afdeling van Noviflora heeft er samen met onze developers tevens voor gezorgd dat, behalve het assortiment in de webshop en de Planthunter tool, ook een selectie aan producten uit ERP systeem Navision als content kan worden uitgelezen in Toolbox WMS.

Specificaties

Connected

Microsoft Dynamics NAV / TOOLBOX WMS

Techniek

Java 8 als server side programmeertaal
Spring Boot voor het REST backend
Angular 5 frontend Javascript framework
Maatwerk integratie met Navision ERP systeem
Docker container technologie voor eenvoudigere distributie
AWS ECS als docker orchestrator en deploy platform
AWS Lambda voor serverless Java functies

Online

2018

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.