5x Beter, IJzersterk voor veilig werk

Vanaf dag één is de projectgroep 5x Beter nauw betrokkken geweest bij Eleven, om eerlijk te zijn waren zij zelfs de eerste officiële klant. Na vijf jaar was het dus hoog tijd om de website, die in de tussentijd uit zijn voegen aan het barsten was, weer eens goed beet te pakken.

Bekijk project live!

Project beschrijving

Vanaf dag één is de projectgroep 5x Beter nauw betrokkken geweest bij Eleven, om eerlijk te zijn waren zij zelfs de eerste officiële klant. Na vijf jaar was het dus hoog tijd om de website, die in de tussentijd uit zijn voegen aan het barsten was, weer eens goed beet te pakken. In de afgelopen vijf jaar waren er diverse nieuwe Verbeterchecks toegevoegd aan de website met uiteraard de daarbij behorende informatie, zoals flyers, folders en factsheets. Door deze toename in informatie was het voor de bezoeker niet meer eenvoudig om de juiste informatie in een paar klikken terug te vinden. Met deze wetenschap heeft de projectgroep Eleven en Free Amigo's aan het werk gezet om de wir war van informatie te ontrafelen en er weer een heldere en gestructereerde website van te maken. Geen eenvoudige klus, maar het resultaat mag er zijn.  

Door de nieuwe website in te steken op thema's is het voor de bezoeker veel eenvoudiger om de juiste informatie te vinden. Hierdoor kan de website nóg beter helpen op de weg naar veilig en gezond werken. Naast de functies die in de vorige website al aanwezig waren, zijn er diverse optimalisaties doorgevoerd. Zo kunnen bezoekers tijdens een bezoek aan de site nu ook zonder ingelogd te zijn Verbeterchecks uitvoeren en producten bestellen. De website is toegankelijker geworden, het is (weer) makkelijker om informatie te vinden. Daarnaast is de bezoeker door de regelmatige verversing van de homepage sneller op de hoogte van nieuws.

Naast een restyle van de website is ook de Mijn-omgeving verder verbeterd, hierdoor is het voor bedrijven eenvoudiger om de diverse online Verbeterchecks op één plek terug te vinden. Naast het wijzigen van reeds ingeviulde Verbeterchecks kunnen hier ook nieuwe checks gestart worden. Hierdoor is de Mijn omgeving weer het centrale punt van de website voor bedrijven in de Metaalindustrie. 

Specificaties

Connected

TOOLBOX WMS

Techniek

Maatwerk applicatie voor online verbetercheck en rapportages

Online

2011

Benieuwd wat ons beweegt? Lees ons blog!

Meer lezen over waar onze passie ligt en wat ons bezig houdt. Surf dan eens rustig door ons blog en reageer op artikelen die onze medewerkers op het blog plaatsen.