Uitgelicht werk

Een selectie van projecten gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.

In de afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan projecten voor onze opdrachtgevers gerealiseerd. Als we even snel tellen dan komt het aantal al gauw boven de 350. Uiteraard heeft het geen zin om alle projecten op onze site te laten zien. We hebben er daarom voor gekozen om een selectie van onze projecten te laten zien. Hierdoor krijg je toch een tipje van de sluier opgelicht. 

Noviflora

Met gepaste trots presenteren we de nieuwe webshop van Noviflora. De oude website van 2013 is compleet omgebouwd tot een inspirerend online platform waarin assortiment en inspiratie worden gecombineerd.

Lees verder

Dümmen Orange

Dümmen Orange heeft een nieuwe stap genomen in het samenbrengen van de wereld via de taal van bloemen met het lanceren van haar online catalogus en vernieuwde website.

Lees verder

Brandweer Nederland

Het nieuwe Loket Brandveilig Leven, een centraal en overzichtelijk loket voor informatie over allerlei projecten en initiatieven omtrent een brandveilig leven.

Lees verder

ISW Scholengroep

Zeven scholen met één digitale voordeur. We ontwikkelden een digitaal platform waarin deze scholen samenkomen, maar ook hun eigen plek hebben en kunnen beheren.

Lees verder

Caiway

CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van CAIW is voorbereid op de toekomst. Tijden veranderen razendsnel, en daarmee ook de mogelijkheden.

Lees verder

5xbeter

Vanaf dag één is de projectgroep 5x Beter nauw betrokkken geweest bij Eleven, om eerlijk te zijn waren zij zelfs de eerste officiële klant. Na vijf jaar was het dus hoog tijd om de website, die in de tussentijd uit zijn voegen aan het barsten was, weer eens goed beet te pakken.

Lees verder

Stigas

Gezond en veilig werken begint met het opstellen van een risico-inventarisatie. Het is een goede manier om het ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid in de hand te houden en om ongevallen te voorkomen.

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en nemen zo snel als mogelijk contact met je op.