Uitgelicht werk

Een selectie van projecten gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.

In de afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan projecten voor onze opdrachtgevers gerealiseerd. Als we even snel tellen dan komt het aantal al gauw boven de 350. Uiteraard heeft het geen zin om alle projecten op onze site te laten zien. We hebben er daarom voor gekozen om een selectie van onze projecten te laten zien. Hierdoor krijg je toch een tipje van de sluier opgelicht. 

BRIGIT maakt het makkelijk!

Gemak voor de monteurs in het veld én de opdrachtgevers van de BRI Groep. Met deze opdracht vanuit de BRI Groep hebben we een applicatie ontwikkeld die gemak biedt aan twee kanten.

Lees verder

DELTA verbindt nu ook buiten Zeeland

Al meer dan 20 jaar biedt DELTA haar klanten het beste internet, vanaf 5 maart doet zij hier nog een schepje bovenop, met het aanbod van Glasvezel Buitenaf aan buiten Zeeland

Lees verder

Verbetercheck Schadelijk Geluid

De verbetercheck Schadelijk Geluid biedt de werkgever een tool om haar werknemers te beschermen tegen gehoorschade. Eenvoudig, zonder metingen op locatie, maar mét een knap staaltje programmeren van Eleven.

Lees verder

Maatwerk verzuimbeheer voor grip op ziekteverzuim

Een verzuimapplicatie voor 100 Present voor meer grip op het verzuimproces van werknemers, verlichting in de administratie en werknemers zelf meer verantwoordelijkheden te geven in het verzuimproces.

Lees verder

Kwaliteitsapp van FLZ helpt zorgboeren met de beste zorg

Het runnen van een zorgboerderij is er in basis op gericht om de best mogelijke zorg te verlenen aan haar cliënten. Eleven heeft in samenwerking met de Federatie Landbouw en Zorg (FLZ) een centraal kwaliteitszorg systeem gerealiseerd om aangesloten zorgboeren te stimuleren bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg en het waarborgen ervan.

Lees verder

Brand NEW webshop voor Noviflora

Noviflora wil haar klanten inspireren direct aan de slag te gaan op het volledig vernieuwde e-commerce platform

Lees verder

Verbetercheck Gevaarlijke Stoffen

Ter uitbreiding op haar tools om werknemers de metaalbranche veiliger en gezonder te laten werken heeft 5xbeter de verbetercheck Gevaarlijke stoffen gelanceerd.

Lees verder

Online catalogus voor Dümmen Orange

Dümmen Orange heeft een nieuwe stap genomen in het samenbrengen van de wereld via de taal van bloemen met het lanceren van haar online catalogus en vernieuwde website.

Lees verder

Loket Brandveilig Leven voor Brandweer Nederland

Loket Brandveilig Leven is een centraal en overzichtelijk loket voor informatie over allerlei projecten en initiatieven omtrent een brandveilig leven.

Lees verder

Digitaal platform ISW Scholengroep

Zeven scholen met één digitale voordeur. We ontwikkelden een digitaal platform waarin deze scholen samenkomen, maar ook hun eigen plek hebben en kunnen beheren.

Lees verder

Caiway

CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van CAIW is voorbereid op de toekomst. Tijden veranderen razendsnel, en daarmee ook de mogelijkheden.

Lees verder

5xbeter

Vanaf dag één is de projectgroep 5x Beter nauw betrokkken geweest bij Eleven, om eerlijk te zijn waren zij zelfs de eerste officiële klant. Na vijf jaar was het dus hoog tijd om de website, die in de tussentijd uit zijn voegen aan het barsten was, weer eens goed beet te pakken.

Lees verder

Gezond en veilig werken met de RI&E applicatie ontwikkeld door Eleven

Gezond en veilig werken begint met het opstellen van een risico-inventarisatie. Het is een goede manier om het ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid in de hand te houden en om ongevallen te voorkomen.

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.