Webportals

Klanten of leveranciers hebben direct online inzage

We kunnen ons voorstellen dat je de lijnen met je klanten en/of leveranciers graag zo kort mogelijk wilt houden en dat je altijd bereikbaar bent. Goed streven, maar is het ook haalbaar. Een afdeling inrichten om 24 uur per dag bereikbaar te zijn is geen eenvoudige klus. Wellicht is het daarom interessant om de mogelijkheden van een webportal, een online werkomgeving, te bekijken. Hierdoor kunnen klanten en/of leveranciers direct communiceren met interne systemen, waar je reeds gebruik van maakt. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan koppelingen met Microsoft Dynamics NAV, AX of CRM. Of wellicht met SAP, Exact of een ander ERP software pakket.

Door klanten en/of leveranciers via een webportal direct toegang te geven tot de voor hen relevante zaken, worden de lijnen nog korter. Het kan zelfs tot besparingen leiden. Eleven heeft ruime ervaring met het koppelen van deze zogenaamde back-end systemen aan op maat gemaakte webportals.

Websites

Je eerste indruk is een daalder waard.

Een goede website sluit naadloos aan op de wensen van de klant en de bezoeker van de site. Daarom is Eleven gespecialiseerd in maatwerk: wát jouw website ook moet kunnen, wij kunnen het bouwen. Ook voor ingewikkelde applicaties of  een responsive website draaien wij onze hand niet om.

Websites worden onderhouden met behulp van een CMS, een Content Management System. Zo kun je straks zelf je website actueel houden. We gebruiken daarvoor in de regel TOOLBOX, een zeer uitgebreid CMS dat door Eleven zelf is ontwikkeld. 

Schoenmaker blijf bij je leest. Wij worden geroemd om de techniek achter onze websites. Vormgeving of het bepalen van je strategische communicatie is een ander vak, dat we graag aan de specialisten overlaten. Aan bijvoorbeeld onze partners. Uiteraard kunnen we je in contact brengen met één van onze partners, maar we werken ook graag samen met je eigen reclamebureau of vormgever.

Webshops

In de huid kruipen van je klant, daar begint het.

Een goede webshop is gebruiksvriendelijk. Wanneer klanten snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn, zullen ze eerder terugkomen voor een nieuwe bestelling. De producten die in een webshop worden verkocht verschillen per onderneming. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe webshop technisch maatwerk is.

De webshop wordt gekoppeld aan een CMS, een Content Management System. Op die manier kun je hem zelf eenvoudig actueel houden. Het door Eleven ontwikkelde CMS-programma TOOLBOX bewijst keer op keer geweldig te werken voor deze manier van ondernemen.

De webshop die we voor je bouwen kan uiteraard gekoppeld worden aan je database. Zo kunnen de bestellingen bijvoorbeeld automatisch worden verwerkt in de voorraadoverzichten of je financiële pakket.

Onderhoud

We nemen je graag werk uit handen.

De wereld van internet heeft een hoog tempo. De technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Wij zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft. De afdeling support van Eleven doet het technische onderhoud van je website. Zo is de techniek achter je site altijd van nu.

Nog minder aan je hoofd? Wij kunnen je begeleiden als je nieuwe gegevens op je site wilt zetten. De hele site voor je bijhouden kunnen we ook. Stuur ons de informatie die je wilt publiceren, wij zorgen voor de rest!

Benieuwd naar de oplossing voor jou?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, laat je dan terugbellen door één van onze consultants. Zij kunnen je adviseren over de juiste aanpak en de oplossing op maat. Want maatwerk zorgt voor resultaat!