Privacy en cookie policy

Eleven respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw verzoeken zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Eleven zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw verzoek.

Eleven en de Wet bescherming persoonsgegevens
Eleven verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit.

Eleven gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

- Als u een vraag, supportverzoek of reactie plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres nodig om uw verzoek uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om dit verzoek dat u uit heeft staan bij Eleven zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw verzoek en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u mogelijk extra informatie verschaffen die u mogelijk interessant vindt.

- Als u bij Eleven een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Eleven account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, zodat u deze niet bij iedere nieuw verzoek hoeft in te vullen.

Eleven verkoopt uw gegevens niet
Eleven zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw verzoek. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
De website van Eleven maakt gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestandjes die op de harde schijf van de computer worden opgeslagen. Onze cookies gebruiken we om bij te houden hoeveel bezoekers op onze site komen en om te analyseren hoe wij de website beter kunnen maken. Cookies worden nooit gebruikt om gegevens van persoonlijke aard of anderszins uit te lezen of te onderscheppen. Ze bevatten ook geen virussen of trojans. Ze zijn veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incidenten op websites over de hele wereld gebruikt. Cookies kunnen verwijdert worden door gebruik te maken van de help functie van de webbrowser.

Tijdelijk maken we gebruik van Hotjar, we zetten deze tool tijdens een korte periode in om informatie te verzamelen voor onze nieuwe website. Hotjar is een feedbacktool die ons helpt kwalitatieve data te verzamelen. Denk aan heatmaps, funnel tracking, user polls, surveys en meer, zo krijgen we inzicht in het bezoekersgedrag van onze website. We zijn ons bewust van de persoonlijke data die Hotjar verzameld, maar het is de beste tool op het gebied van feedbacktools. Hotjar zal uiterlijk 30 november 2018 weer verwijderd worden van onze website. We zullen de informatie analyseren en deze tot uiterlijk 31 december 2018 bewaren. Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. Noch Hotjar noch Eleven zullen deze informatie ooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om deze te koppelen aan verdere gegevens van een individuele gebruiker. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Hotjar.

Download onze 'Privacy en cookie statement'

Indien u vragen heeft over onze Privacy Policy, neem dan contact met ons op.