Strategie

Het begint allemaal met een goed doordacht ontwerp.

Bij een prachtig ontwerp voor een website denk je misschien eerst aan een mooie vormgeving. Voor Eleven is een prachtig ontworpen site er een die alles kan wat hij moet kunnen. Wij denken met je mee over de functies van je nieuwe site en werken dat uit in een Ontwerpplan. Het ontwerpplan bestaat voornamelijk uit wireframes, waarmee je al een goed gevoel van de nieuw te bouwen applicatie krijgt. Eenmaal door de klant goedgekeurd kunnen we daarmee de offerte een stuk specifieker maken. Hierna kun je ook aan de vormgeving beginnen.

Die kun je uitbesteden aan een van de partners van Eleven of aan je eigen vormgever of reclamebureau. Met hen werken we samen aan een prachtige site aan de voor- én achterkant! Bij kleinere projecten is het niet altijd nodig een FO en TO te maken. Soms is een korte uiteenzetting van de functionele punten genoeg. In dat geval kunnen we nóg sneller starten met bouwen!

Plannen

Kijk vooruit. Overzie. Stel bij.

Bij het realiseren van een site komt nogal wat kijken. Daarom moet het proces goed in de gaten worden gehouden, zodat tijd niet onnodig verloren gaat. Eleven maakt een strakke, maar reële planning voor de bouw van je site en houdt zich daar ook aan. Wanneer we het eens zijn over de financiën en het ontwerp op papier, kunnen we gaan bouwen. We breken de werkzaamheden op in korte stukken, ook wel 'sprints' genoemd.

Zo'n sprint is een blok werk van over het algemeen twee of drie weken. Dagelijks hebben we een kort overleg, de 'daily standup'. Aan het begin en einde van iedere sprint hebben we een 'sprint meeting', tijdens dit overleg is de opdrachtgever aanwezig. Op deze manier blijf je als opdrachtgever betrokken bij het project. Zo kom je bij de lancering van je nieuwe applicatie alleen voor aangename verrassingen te staan!

Wij bouwen om te lanceren

Alles met de hand geprogrammeerd.

Eleven bouwt enthousiast aan nieuwe websites, webshops of andere applicaties. Voor het realiseren van onze projecten maken we gebruik van de SCRUM methode. Door het gebruik van deze methodiek zitten onze projectleiders kort op de bal en kunnen zij tijdig het project bijsturen indien nodig. Door de werkzaamheden die verricht te worden te verdelen in een aantal sprints van een gelijke duur, wordt het eenvoudig om de progressie van het project te monitoren.

Tijdens een sprint kunnen we flink meters maken. Na het bouwen kun je uitgebreid gaan testen of alles werkt zoals je het bedacht hebt. Als je bugs of issues tegenkomt, dingen die ervoor zorgen dat de site niet goed werkt, lossen we die op. Daarna testen we verder, net zo lang tot alles werkt zoals bedacht.

'We have lift off!'

Na uitgebreid testen van je site, shop of applicatie zetten we hem op de live locatie. Voordat je de nieuwe website gaat vullen, krijg je natuurlijk van ons een workshop hoe het content management systeem (CMS) werkt. Je kunt hem dan gaan vullen met tekst en beeld via het CMS. Uiteraard kan Eleven dat ook voor je doen of je assisteren bij het vullen van het CMS.

We hebben ook goede contacten met tekstschrijvers en communicatiebureaus die je hierin kunnen adviseren en ondersteunen. Als de inhoud voldoet aan je wensen en alles eruit ziet zoals je wilt, lanceren we het product.

Monitoren

Ook na livegang gegarandeerd de hoogste kwaliteit.

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, houden wij alle door onze gebouwde applicaties nauwlettend in de gaten. Door een in eigen beheer ontwikkelde monitoring applicatie kunnen wij direct zien of er iets optreed op een website of applicatie wat niet gewenst is. Door deze wijze van monitoren kunnen wij tijdig ingrijpen, veelal zelfs voordat onze opdrachtgevers of hun klanten problemen ervaren.

Afhankelijk van de afspraken met onze opdrachtgevers kunnen onze specialisten dan direct in actie komen en het probleem zo snel mogelijk oplossen. Hierdoor beperken we uitval tot een minimum en ervaren onze opdrachtgevers de hoogst haalbare kwaliteit. Dat moet wel een goed gevoel geven.

Evalueren

Continue verbeteren.

Eleven is een van de beste webbureaus van Nederland. Dat zijn we alleen omdat we eerlijk kijken naar wat goed ging en wat beter moet. Daarom evalueren we het hele traject als de website, webshop of applicatie een maand live is. Van de start tot de lancering van het project, we bespreken alle positieve en negatieve punten. Zo ontwikkelen wij Eleven, waardoor we je in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Voor jou als klant geeft deze evaluatie inzicht in jouw rol in het proces: hoe zorg je voor een nog soepeler samenwerking? Daarnaast krijg je een goed beeld van het werk dat jou nu te wachten staat: het onderhouden en continueren van je nieuwe website.