Waarom bestaat Eleven en waarom zijn wij hier?

Wij zijn hier niet alleen om geld te verdienen, maar wij zijn hier om echte oplossingen voor onze opdrachtgevers te realiseren. Wij houden van het bouwen van geweldige webapplicaties, daar worden we blij van. Maar waar we het meest blij van worden is dat we weten dat onze webapplicatie ervoor zorgt dat het leven van onze opdrachtgever beter wordt. Wij geloven dat dit ons hogere doel is. Als wij ervoor kunnen zorgen dat de online wereld een stuk eenvoudiger wordt, dan wint iedereen.

Hoe zijn wij hier gekomen?

Eleven is in november 2009 ontstaan uit een samenvoeging van twee bedrijven. Beide met hun eigen expertise op het gebied van het realiseren van websites en webapplicaties. Met een portefeuille van meer dan 300 kleine en grote opdrachtgevers is Eleven met een vliegende start de toekomst in gegaan. Initieel heeft Eleven zijn intrek genomen in een kantoorpand op Honderdland in Maasdijk. Door het vertrouwen van onze klanten, hebben we steeds meer nieuwe collega's aan het team van Eleven mogen toevoegen

en zijn we inmiddels gegroeid naar 18 Eleveners. Hierdoor werd de ruimte die we tot onze beschikking hadden steeds kleiner, de lunchtafel raakte overvol, het rumoeriger en de vergaderzaal en wc's waren vaak bezet. In oktober 2012 zijn we daarom verhuisd naar Rijswijk. En hebben onze intrek genomen op de vierde verdieping van het kantoorgebouw 'Seven', direct aan de A4 en dicht bij het openbaar vervoer. Klaar voor meer kleine en grote uitdagingen samen met onze opdrachtgevers.

Onze duit in het zakje voor een betere wereld.

Met een team van ruim 80 renners raast het peloton van Eleven door het Westland en omstreken. De fanatiekelingen zijn ook te vinden bij de Elfstedentocht, de voorjaarsklassiekers en sommigen beklimmen zelfs nog regelmatig de bergen in Europa.

Bij deelname aan toertochten die worden georganiseerd onder de vlag van de NTFU, doen wij voor iedere renner die meedoet aan één van deze toertochten € 11,00 in een 'potje'. De opbrengst van dit 'potje' wordt jaarlijks geschonken aan een goed doel. Dat is onze duit in het zakje om deze wereld een klein beetje beter te maken.

Lees meer op onze Facebook pagina