Our future looks bright and sunny, what about yours?

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe Eleveners die ons team kunnen gaan versterken. Veelal gaat het om openstaande functies in ons Development team, maar ook Projectmanagement of Servicedesk heeft regelmatig versterking nodig. Wie weet kom jij binnenkort één van onze teams versterken.

Bekijk onze vacatures

Werken in een inspirerende omgeving?

Omdat jij ervoor zorgt dat onze klanten echte oplossingen geleverd krijgen, is het fijn als je dat kan doen in een omgeving die je motiveert en inspireert. Dat vinden wij ook. 

Ons pand, wat industrieel is ingericht en voldoende ruimte en flexibele werkplekken biedt om optimaal te kunnen werken. Zodat je ongestoord, ontspannnen en geinspireerd kunt werken. Daarnaast ligt ons kantoor direct aan de A4 en vlakbij diverse openbaar vervoer voorzieningen, zoals bus, tram en trein. Makkelijk bereikbaar dus.

Bekijk ons kantoor

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Eleveners


Elevener worden? Elevener, dat ben je of anders kunnen we het je leren. Je komt in een enthousiast team terecht, waarmee we geregeld leuke dingen ondernemen en dagelijks samen lunchen. Maar naast gezelligheid zijn we vooral op zoek naar een doortastende teamplayer, die het een uitdaging vindt om met collega’s, klanten en een gezonde dosis inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel op zoek te gaan naar passende oplossingen. Als jij je kunt vinden in deze kernwaarden dan zijn wij op zoek naar jou.

Mochten de openstaande vacatures niet bij jou passen, maar wil je wel graag als Elevener aan de slag, stuur dan een open sollicitatie. Zorg er wel voor dat je opvalt ten opzichte van de rest, want we krijgen regelmatig sollicitaties binnen. Denk jij dat je het verschil kunt maken en echte oplossingen voor onze klanten kunt realiseren, klik dan op een onderstaande vacature en stuur je sollicitatie in, wellicht nemen we binnenkort contact met je op!