Dit hebben wij gevonden op het basis van je tag: Tech

Alle artikelen uit ons blog die getagd zijn met deze tag worden hieronder weergegeven. Om terug te gaan naar het overzicht van alle blog artikelen kun je hier klikken.

Eleven @ Fronteers conference 2018

Hét jaarlijks terugkerend event vanuit de vakvereniging voor front-end developers. Onze front-enders Nick, Remco en Patrick waren erbij! Dit jaar georganiseerd in het DeLaMar Theater, waar zo’n 900 personen deelnamen aan het congres. Bijgekomen in het weekend, kwamen ze maandag geïnspireerd en vol energie binnen. Kijk, dat willen we allemaal wel!

Lees verder

Greenfield

Hoewel het fijn kan zijn om te kiezen voor de technieken die je bekend zijn, is het niet verkeerd om soms een project compleet blanco te starten. Uiteraard is het eenvoudiger om te kiezen voor de gebaande paden maar daarmee is het niet gezegd dat de gekozen weg de beste oplossing oplevert. En het leveren van de beste oplossing is toch waarvoor wij iedere dag weer onze bed uitkomen.

Lees verder

Het schip in …..

Enkele maanden geleden vroegen mijn ouders mij om een overtocht met de veerboot naar Terschelling te boeken. Dat was een half jaar van te voren, dus ruim op tijd zou je verwachten. Dat bleek niet het geval. De enige overtochten die nog beschikbaar waren, waren ‘s avonds heen en ‘s ochtends héél vroeg terug.

Lees verder

Hoe voorkom ik dat mijn site gehackt wordt?!

Dat je voorzichtig moet zijn met je wachtwoorden dat weet iedereen. Dat je verschillende wachtwoorden voor je account moet gebruiken, weet ook iedereen. En dat het vervolgens lastig is om al deze wachtwoorden te onthouden, dat weet ook iedereen. Maar zorg er dan in ieder geval voor dat als je de wachtwoorden ergens noteert niet iedereen deze mee kan lezen.

Lees verder

Full Page Cache

Dit artikel gaat over caching, maar wat is caching eigenlijk en waarvoor is het nuttig? Caching is het opslaan van het resultaat van een langzaam proces zodat bij het opnieuw aanroepen van dit proces met dezelfde parameters meteen het resultaat teruggegeven kan worden

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.