Het schip in …..

Enkele maanden geleden vroegen mijn ouders mij om een overtocht met de veerboot naar Terschelling te boeken. Dat was een half jaar van te voren, dus ruim op tijd zou je verwachten. Dat bleek niet het geval. De enige overtochten die nog beschikbaar waren, waren ‘s avonds heen en ‘s ochtends héél vroeg terug.

Lees verder

Snelheid website verbeteren door middel van de 'Partial page cache'

De benchmark voor de optimale ervaring bij het bezoeken van een website ligt hem voornamelijk in de snelheid van het laden. Doordat wij in Nederland en in West-Europa een zeer goede infrastructuur hebben liggen, ligt deze dus behoorlijk hoog. Zeker als je dit vergelijkt met andere landen in de wereld. Echter een goed werkende infrastructuur zorgt niet altijd voor een website die snel laadt. Het aantal verbindingen die een ‘website’ moet afleggen en de kwaliteit van de code hebben daar ook een groot aandeel in. Dus hoe beter de code, hoe sneller de website, hoe optimaler de beleving. Daar ligt voor ons dus de uitdaging.

Lees verder

Risico Inventarisatie en Evaluatie voor bedrijf én project

Hét digitale instrument om op een eenvoudige manier ook de risico’s op projectlocaties in kaart te brengen.

Lees verder

Hoe voorkom ik dat mijn site gehackt wordt?!

Dat je voorzichtig moet zijn met je wachtwoorden dat weet iedereen. Dat je verschillende wachtwoorden voor je account moet gebruiken, weet ook iedereen. En dat het vervolgens lastig is om al deze wachtwoorden te onthouden, dat weet ook iedereen. Maar zorg er dan in ieder geval voor dat als je de wachtwoorden ergens noteert niet iedereen deze mee kan lezen.

Lees verder

Betere zoekresultaten met microdata

Met de juiste layout is het voor mensen snel duidelijk welke teksten en afbeeldingen bij elkaar horen en wat ze betekenen. Voor zoekmachines en andere websites die de inhoud van uw website doorzoeken, zijn die verbanden vaak wat minder makkelijk te leggen. Om deze relaties ook voor computers duidelijk te maken, is het mogelijk om microdata toe te voegen in de template van de website.

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.