Chrome markeert websites zonder SSL vanaf juli als 'niet veilig'

Per juli 2018 gaat Google Chrome daarom alle websites zonder SSL certificaat als 'niet veilig' markeren.

Lees verder

Geautomatiseerd testen met behulp van Browserstack

Testen of een applicatie ook werkt in alle browsers doen we niet meer handmatig, we kunnen dit tegenwoordig volledig automatisch!

Lees verder

Greenfield

Hoewel het fijn kan zijn om te kiezen voor de technieken die je bekend zijn, is het niet verkeerd om soms een project compleet blanco te starten. Uiteraard is het eenvoudiger om te kiezen voor de gebaande paden maar daarmee is het niet gezegd dat de gekozen weg de beste oplossing oplevert. En het leveren van de beste oplossing is toch waarvoor wij iedere dag weer onze bed uitkomen.

Lees verder

Een lancering met een knal!

Onder luid applaus en een knallend confetti-kanon, is de website "Loket Brandveilig Leven" gelanceerd op het landelijk congres van de Brandweer Nederland. Dit nieuwe platform biedt de maatschappij een overzicht van projecten, die bijdragen aan de bewustwording van de risico's en de gevolgen van brand.

Lees verder

Het schip in …..

Enkele maanden geleden vroegen mijn ouders mij om een overtocht met de veerboot naar Terschelling te boeken. Dat was een half jaar van te voren, dus ruim op tijd zou je verwachten. Dat bleek niet het geval. De enige overtochten die nog beschikbaar waren, waren ‘s avonds heen en ‘s ochtends héél vroeg terug.

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.