Geautomatiseerd testen met behulp van Browserstack

Testen of een applicatie ook werkt in alle browsers doen we niet meer handmatig, we kunnen dit tegenwoordig volledig automatisch!

Lees verder

Greenfield

Hoewel het fijn kan zijn om te kiezen voor de technieken die je bekend zijn, is het niet verkeerd om soms een project compleet blanco te starten. Uiteraard is het eenvoudiger om te kiezen voor de gebaande paden maar daarmee is het niet gezegd dat de gekozen weg de beste oplossing oplevert. En het leveren van de beste oplossing is toch waarvoor wij iedere dag weer onze bed uitkomen.

Lees verder

Het schip in …..

Enkele maanden geleden vroegen mijn ouders mij om een overtocht met de veerboot naar Terschelling te boeken. Dat was een half jaar van te voren, dus ruim op tijd zou je verwachten. Dat bleek niet het geval. De enige overtochten die nog beschikbaar waren, waren ‘s avonds heen en ‘s ochtends héél vroeg terug.

Lees verder

Snelheid website verbeteren door middel van de 'Partial page cache'

De benchmark voor de optimale ervaring bij het bezoeken van een website ligt hem voornamelijk in de snelheid van het laden. Doordat wij in Nederland en in West-Europa een zeer goede infrastructuur hebben liggen, ligt deze dus behoorlijk hoog. Zeker als je dit vergelijkt met andere landen in de wereld. Echter een goed werkende infrastructuur zorgt niet altijd voor een website die snel laadt. Het aantal verbindingen die een ‘website’ moet afleggen en de kwaliteit van de code hebben daar ook een groot aandeel in. Dus hoe beter de code, hoe sneller de website, hoe optimaler de beleving. Daar ligt voor ons dus de uitdaging.

Lees verder

Betere zoekresultaten met microdata

Met de juiste layout is het voor mensen snel duidelijk welke teksten en afbeeldingen bij elkaar horen en wat ze betekenen. Voor zoekmachines en andere websites die de inhoud van uw website doorzoeken, zijn die verbanden vaak wat minder makkelijk te leggen. Om deze relaties ook voor computers duidelijk te maken, is het mogelijk om microdata toe te voegen in de template van de website.

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.