Eleven @ Performance.now()

Net Fronteers achter de rug en toen stond op 8 & 9 november Performance.now() alweer op de agenda. Onze Elevers Nick, Remco en Patrick hebben twee interessante dagen achter de rug en die willen ze graag met ons delen.

Lees verder

Innovation Day - update Q3

Iedere laatste donderdag van de maand is het bij Eleven ‘Innovation Day’. Deze dag werken de 20 Eleveners niet aan lopende projecten, maar aan vernieuwing. Het moment om je te verdiepen in een nieuwe techniek, mogelijkheden te bekijken voor het verbeteren van processen of het maken prototypes voor nieuwe functionaliteiten.

Lees verder

Eleven @ Fronteers conference 2018

Hét jaarlijks terugkerend event vanuit de vakvereniging voor front-end developers. Onze front-enders Nick, Remco en Patrick waren erbij! Dit jaar georganiseerd in het DeLaMar Theater, waar zo’n 900 personen deelnamen aan het congres. Bijgekomen in het weekend, kwamen ze maandag geïnspireerd en vol energie binnen. Kijk, dat willen we allemaal wel!

Lees verder

Jouw website klaar voor de wet AVG?

Elke organisatie is zelf verantwoordelijk is voor de gegevens die zij van privé personen opslaat, bijvoorbeeld via de eigen website. Een aantal zaken die je niet mag vergeten.

Lees verder

Voorbereiding AVG in volle gang

Het is niet erg lastig of kostbaar, maar het kost je even tijd. En het geeft bovendien stof tot nadenken… Eleven is klaar voor de wet AVG.

Lees verder

Niet helemaal gevonden wat je zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor je. Om het makkelijk voor je te maken
bellen wij je gewoon terug. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.