Doen waar je goed in bent

Wij geloven in specialisme. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door je ergens op toe te leggen. Daarom hebben wij bewust gekozen voor de techniek. Het team van Eleven bestaan voor het merendeel dan ook uit webdevelopers. Met de juiste mensen zetten wij digitale concepten om in maatwerk dat zorgt voor resultaatWij richten ons op de techniek, de code achter je website die zorgt dat je webportal, website of online applicatie draait. En blijft draaien, op iedere browser, op elk device, in iedere taal en voor iedere doelgroep.

Lees meer over onze oplossingen

op basis van samenwerking

Omdat wij kiezen voor een specialisme, werken we graag samen met partners die ons kunnen versterken. Doordat wij geloven in het doen waar je goed in bent, zorgen wij ervoor dat voor ieder project de beste specialisten aan tafel zitten. Onze specialisten op het gebied van techniek, maar uiteraard ook specialisten van onze partners op het gebied van strategie, ontwerp, online marketing,  SEO, communicatie en meer. Zij zorgen ervoor dat het resultaat er mag zijn en perfect aansluit bij de doelgroep van onze opdrachtgevers.

Ontmoet onze partners

en voor de lange termijn!

Uiteraard zetten wij ons voor de volle 100% in bij nieuwe opdrachten, maar ook nadat wij de applicatie live hebben gezet houdt deze inzet niet op. Applicaties die door ons zijn opgeleverd worden opgenomen in een eigen ontwikkelde monitoring applicatie. Deze applicatie controleert bijvoorbeeld iedere minuut of de applicatie bereikbaar is en binnen een ingestelde tijd reageert. Wij zitten dus bovenop de bal. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan, dan kunnen wij direct ingrijpen en zullen we er altijd voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Bekijk onze opdrachtgevers
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Wie zijn wij?

Een krachtig, enthousiast en oplossingsgericht team.

Wij hechten waarde aan mensen boven winst, kwaliteit boven kwantiteit en we houden het graag reeël. Wij gaan voor de techniek, maar verliezen zeker de opdrachtgevers niet uit het oog. Daarom zorgen we ervoor dat we een ongeëvenaarde werkrelatie aangaan met onze opdrachtgevers. Ons team is bewust klein en ervaren, met onze expertise in huis bieden wij kwalitatief hoogwaardige online oplossingen.

Lees meer over ons verhaal

Benieuwd wat ons beweegt?

Wie aan de bal wil blijven, moet om zich heen blijven kijken. Zo hebben wij maandelijks een Innovation day waarin we nieuwe technieken toetsen en bezoeken we regelmatig conferenties. Hierdoor raken we geïnspireerd en houden we onszelf scherp.

Graag delen we deze kennis met onze opdrachtgevers, partners en met de rest van het wereldwijde web. Geregeld plaatsen wij op ons blog onze nieuwe bevindingen, overdenkingen en hobbels die we tegen zijn gekomen en hebben opgelost tijdens de realisatie van projecten. Benieuwd wat ons bezig houdt, lees gerust een paar artikelen op ons blog.

Lees ons blog

 • Risico Inventarisatie en Evaluatie voor bedrijf én project

  Hét digitale instrument om op een eenvoudige manier ook de risico’s op projectlocaties in kaart te brengen.

  Lees verder
 • Zomaar een dag uit het leven van een webdeveloper

  Het leven van een webdeveloper bij een webdevelopment bureau bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit het kloppen van code en het uitleveren van (nieuwe) websites en applicaties. Door het gebruik van Open Source software is de kans op misbruik van lekken in de software groter dan bij het gebruik van Closed Source software. De code van Open Source software ligt immers ‘op straat’ en security aanpassingen zijn direct zichtbaar. Door de wereldwijde toename van hackpogingen, worden wij steeds vaker geconfronteerd met beveiligingsincidenten waarbij onze directe inzet is vereist. Zo ook deze week. We nemen je graag mee naar een dag in het leven van één van onze webdevelopers.

  Lees verder
 • Nieuwe website 5x Beter een feit!

  Vanaf dag één is de projectgroep 5x Beter nauw betrokkken geweest bij Eleven, om eerlijk te zijn waren zij zelfs de eerste officiële klant. Na vijf jaar was het dus hoog tijd om de website, die in de tussentijd uit zijn voegen aan het barsten was, weer eens goed beet te pakken. In de afgelopen vijf jaar waren er diverse nieuwe Verbeterchecks toegevoegd aan de website met uiteraard de daarbij behorende informatie, zoals flyers, folders en factsheets. Door deze toename in informatie was het voor de bezoeker niet meer eenvoudig om de juiste informatie in een paar klikken terug te vinden.

  Lees verder

Evenals wij zijn onze opdrachtgevers enthousiast over het resultaat

Meer dan 300 opdrachtgevers in verschillende landen kozen al voor Eleven, stuk voor stuk gingen zij voor het specialisme in maatwerk. Voor de meerwaarde die specialisme biedt ten opzichte van full-service.

 • Caiway
 • Flora Holland
 • Metaalunie
 • DB Telecom
 • Dummen Orange
 • Noviflora