Doen waar je goed in bent

Wij geloven in specialisme. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door je ergens op toe te leggen. Daarom hebben wij bewust gekozen voor de techniek. Het team van Eleven bestaan voor het merendeel dan ook uit webdevelopers. Met de juiste mensen zetten wij digitale concepten om in maatwerk dat zorgt voor resultaatWij richten ons op de techniek, de code achter je website die zorgt dat je webportal, website of online applicatie draait. En blijft draaien, op iedere browser, op elk device, in iedere taal en voor iedere doelgroep.

Lees meer over onze oplossingen

op basis van samenwerking

Omdat wij kiezen voor een specialisme, werken we graag samen met partners die ons kunnen versterken. Doordat wij geloven in het doen waar je goed in bent, zorgen wij ervoor dat voor ieder project de beste specialisten aan tafel zitten. Onze specialisten op het gebied van techniek, maar uiteraard ook specialisten van onze partners op het gebied van strategie, ontwerp, online marketing,  SEO, communicatie en meer. Zij zorgen ervoor dat het resultaat er mag zijn en perfect aansluit bij de doelgroep van onze opdrachtgevers.

Ontmoet onze partners

en voor de lange termijn!

Uiteraard zetten wij ons voor de volle 100% in bij nieuwe opdrachten, maar ook nadat wij de applicatie live hebben gezet houdt deze inzet niet op. Applicaties die door ons zijn opgeleverd worden opgenomen in een eigen ontwikkelde monitoring applicatie. Deze applicatie controleert bijvoorbeeld iedere minuut of de applicatie bereikbaar is en binnen een ingestelde tijd reageert. Wij zitten dus bovenop de bal. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan, dan kunnen wij direct ingrijpen en zullen we er altijd voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Bekijk onze opdrachtgevers
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Wie zijn wij?

Een krachtig, enthousiast en oplossingsgericht team.

Wij hechten waarde aan mensen boven winst, kwaliteit boven kwantiteit en we houden het graag reeël. Wij gaan voor de techniek, maar verliezen zeker de opdrachtgevers niet uit het oog. Daarom zorgen we ervoor dat we een ongeëvenaarde werkrelatie aangaan met onze opdrachtgevers. Ons team is bewust klein en ervaren, met onze expertise in huis bieden wij kwalitatief hoogwaardige online oplossingen.

Lees meer over ons verhaal

Benieuwd wat ons beweegt?

Wie aan de bal wil blijven, moet om zich heen blijven kijken. Zo hebben wij maandelijks een Innovation day waarin we nieuwe technieken toetsen en bezoeken we regelmatig conferenties. Hierdoor raken we geïnspireerd en houden we onszelf scherp.

Graag delen we deze kennis met onze opdrachtgevers, partners en met de rest van het wereldwijde web. Geregeld plaatsen wij op ons blog onze nieuwe bevindingen, overdenkingen en hobbels die we tegen zijn gekomen en hebben opgelost tijdens de realisatie van projecten. Benieuwd wat ons bezig houdt, lees gerust een paar artikelen op ons blog.

Lees ons blog

 • Eleven @ Performance.now()

  Net Fronteers achter de rug en toen stond op 8 & 9 november Performance.now() alweer op de agenda. Onze Elevers Nick, Remco en Patrick hebben twee interessante dagen achter de rug en die willen ze graag met ons delen.

  Lees verder
 • Innovation Day - update Q3

  Iedere laatste donderdag van de maand is het bij Eleven ‘Innovation Day’. Deze dag werken de 20 Eleveners niet aan lopende projecten, maar aan vernieuwing. Het moment om je te verdiepen in een nieuwe techniek, mogelijkheden te bekijken voor het verbeteren van processen of het maken prototypes voor nieuwe functionaliteiten.

  Lees verder
 • Eleven @ Fronteers conference 2018

  Hét jaarlijks terugkerend event vanuit de vakvereniging voor front-end developers. Onze front-enders Nick, Remco en Patrick waren erbij! Dit jaar georganiseerd in het DeLaMar Theater, waar zo’n 900 personen deelnamen aan het congres. Bijgekomen in het weekend, kwamen ze maandag geïnspireerd en vol energie binnen. Kijk, dat willen we allemaal wel!

  Lees verder

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Eleveners


Elevener worden? Elevener, dat ben je of anders kunnen we het je leren. Je komt in een enthousiast team terecht, waarmee we geregeld leuke dingen ondernemen en dagelijks samen lunchen. Maar naast gezelligheid zijn we vooral op zoek naar een doortastende teamplayer, die het een uitdaging vindt om met collega’s, klanten en een gezonde dosis inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel op zoek te gaan naar passende oplossingen. Als jij je kunt vinden in deze kernwaarden dan zijn wij op zoek naar jou.

Mochten de openstaande vacatures niet bij jou passen, maar wil je wel graag als Elevener aan de slag, stuur dan een open sollicitatie. Zorg er wel voor dat je opvalt ten opzichte van de rest, want we krijgen regelmatig sollicitaties binnen. Denk jij dat je het verschil kunt maken en echte oplossingen voor onze klanten kunt realiseren, klik dan op een onderstaande vacature en stuur je sollicitatie in, wellicht nemen we binnenkort contact met je op!