Doen waar je goed in bent

Wij geloven in specialisme. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door je ergens op toe te leggen. Daarom hebben wij bewust gekozen voor de techniek. Het team van Eleven bestaan voor het merendeel dan ook uit webdevelopers. Met de juiste mensen zetten wij digitale concepten om in maatwerk dat zorgt voor resultaatWij richten ons op de techniek, de code achter je website die zorgt dat je webportal, website of online applicatie draait. En blijft draaien, op iedere browser, op elk device, in iedere taal en voor iedere doelgroep.

Lees meer over onze oplossingen

op basis van samenwerking

Omdat wij kiezen voor een specialisme, werken we graag samen met partners die ons kunnen versterken. Doordat wij geloven in het doen waar je goed in bent, zorgen wij ervoor dat voor ieder project de beste specialisten aan tafel zitten. Onze specialisten op het gebied van techniek, maar uiteraard ook specialisten van onze partners op het gebied van strategie, ontwerp, online marketing,  SEO, communicatie en meer. Zij zorgen ervoor dat het resultaat er mag zijn en perfect aansluit bij de doelgroep van onze opdrachtgevers.

Ontmoet onze partners

en voor de lange termijn!

Uiteraard zetten wij ons voor de volle 100% in bij nieuwe opdrachten, maar ook nadat wij de applicatie live hebben gezet houdt deze inzet niet op. Applicaties die door ons zijn opgeleverd worden opgenomen in een eigen ontwikkelde monitoring applicatie. Deze applicatie controleert bijvoorbeeld iedere minuut of de applicatie bereikbaar is en binnen een ingestelde tijd reageert. Wij zitten dus bovenop de bal. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan, dan kunnen wij direct ingrijpen en zullen we er altijd voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Bekijk onze opdrachtgevers
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Wie zijn wij?

Een krachtig, enthousiast en oplossingsgericht team.

Wij hechten waarde aan mensen boven winst, kwaliteit boven kwantiteit en we houden het graag reeël. Wij gaan voor de techniek, maar verliezen zeker de opdrachtgevers niet uit het oog. Daarom zorgen we ervoor dat we een ongeëvenaarde werkrelatie aangaan met onze opdrachtgevers. Ons team is bewust klein en ervaren, met onze expertise in huis bieden wij kwalitatief hoogwaardige online oplossingen.

Lees meer over ons verhaal

Benieuwd wat ons beweegt?

Wie aan de bal wil blijven, moet om zich heen blijven kijken. Zo hebben wij maandelijks een Innovation day waarin we nieuwe technieken toetsen en bezoeken we regelmatig conferenties. Hierdoor raken we geïnspireerd en houden we onszelf scherp.

Graag delen we deze kennis met onze opdrachtgevers, partners en met de rest van het wereldwijde web. Geregeld plaatsen wij op ons blog onze nieuwe bevindingen, overdenkingen en hobbels die we tegen zijn gekomen en hebben opgelost tijdens de realisatie van projecten. Benieuwd wat ons bezig houdt, lees gerust een paar artikelen op ons blog.

Lees ons blog

 • Jouw website klaar voor de wet AVG?

  Elke organisatie is zelf verantwoordelijk is voor de gegevens die zij van privé personen opslaat, bijvoorbeeld via de eigen website. Een aantal zaken die je niet mag vergeten.

  Lees verder
 • Voorbereiding AVG in volle gang

  Het is niet erg lastig of kostbaar, maar het kost je even tijd. En het geeft bovendien stof tot nadenken… Eleven is klaar voor de wet AVG.

  Lees verder
 • Chrome markeert websites zonder SSL vanaf juli als 'niet veilig'

  Per juli 2018 gaat Google Chrome daarom alle websites zonder SSL certificaat als 'niet veilig' markeren.

  Lees verder

Evenals wij zijn onze opdrachtgevers enthousiast over het resultaat

Meer dan 300 opdrachtgevers in verschillende landen kozen al voor Eleven, stuk voor stuk gingen zij voor het specialisme in maatwerk. Voor de meerwaarde die specialisme biedt ten opzichte van full-service.

 • Caiway
 • Flora Holland
 • Metaalunie
 • DB Telecom
 • Dummen Orange
 • Noviflora