Doen waar je goed in bent

Wij geloven in specialisme. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door je ergens op toe te leggen. Daarom hebben wij bewust gekozen voor de techniek. Het team van Eleven bestaan voor het merendeel dan ook uit webdevelopers. Met de juiste mensen zetten wij digitale concepten om in maatwerk dat zorgt voor resultaatWij richten ons op de techniek, de code achter je website die zorgt dat je webportal, website of online applicatie draait. En blijft draaien, op iedere browser, op elk device, in iedere taal en voor iedere doelgroep.

Lees meer over onze oplossingen

op basis van samenwerking

Omdat wij kiezen voor een specialisme, werken we graag samen met partners die ons kunnen versterken. Doordat wij geloven in het doen waar je goed in bent, zorgen wij ervoor dat voor ieder project de beste specialisten aan tafel zitten. Onze specialisten op het gebied van techniek, maar uiteraard ook specialisten van onze partners op het gebied van strategie, ontwerp, online marketing,  SEO, communicatie en meer. Zij zorgen ervoor dat het resultaat er mag zijn en perfect aansluit bij de doelgroep van onze opdrachtgevers.

Ontmoet onze partners

en voor de lange termijn!

Uiteraard zetten wij ons voor de volle 100% in bij nieuwe opdrachten, maar ook nadat wij de applicatie live hebben gezet houdt deze inzet niet op. Applicaties die door ons zijn opgeleverd worden opgenomen in een eigen ontwikkelde monitoring applicatie. Deze applicatie controleert bijvoorbeeld iedere minuut of de applicatie bereikbaar is en binnen een ingestelde tijd reageert. Wij zitten dus bovenop de bal. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan, dan kunnen wij direct ingrijpen en zullen we er altijd voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Bekijk onze opdrachtgevers
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Who are we?

A small, enthusiastic and powerful team.

We value people over profits, quality over quantity, and we like to keep it real. As such, we provide unparalleled working relationship with our clients. Our team is deliberately small and experienced, with our expertise we provide sharp and high-functioning online solutions.

Read more about our story

Wondering what moves us?

Who wants to participate must keep looking around. Therefore we have a monthly Innovation Day where we test new techniques and regularly visit seminars and conferences. As a result, we are inspired and we keep ourselves sharp.

We are pleased to share this knowledge with our clients, partners and the rest of the world wide web. We regularly post our new findings, reflections and bumps we have encountered and solved during the project realization. Wondering what keeps us busy, feel free to read a few articles on our blog.

Read our blog

 • Greenfield

  Hoewel het fijn kan zijn om te kiezen voor de technieken die je bekend zijn, is het niet verkeerd om soms een project compleet blanco te starten. Uiteraard is het eenvoudiger om te kiezen voor de gebaande paden maar daarmee is het niet gezegd dat de gekozen weg de beste oplossing oplevert. En het leveren van de beste oplossing is toch waarvoor wij iedere dag weer onze bed uitkomen.

  Lees verder
 • Een lancering met een knal!

  Onder luid applaus en een knallend confetti-kanon, is de website "Loket Brandveilig Leven" gelanceerd op het landelijk congres van de Brandweer Nederland. Dit nieuwe platform biedt de maatschappij een overzicht van projecten, die bijdragen aan de bewustwording van de risico's en de gevolgen van brand.

  Lees verder
 • Het schip in …..

  Enkele maanden geleden vroegen mijn ouders mij om een overtocht met de veerboot naar Terschelling te boeken. Dat was een half jaar van te voren, dus ruim op tijd zou je verwachten. Dat bleek niet het geval. De enige overtochten die nog beschikbaar waren, waren ‘s avonds heen en ‘s ochtends héél vroeg terug.

  Lees verder

Evenals wij zijn onze opdrachtgevers enthousiast over het resultaat

Meer dan 300 opdrachtgevers in verschillende landen kozen al voor Eleven, stuk voor stuk gingen zij voor het specialisme in maatwerk. Voor de meerwaarde die specialisme biedt ten opzichte van full-service.

 • Caiway
 • Flora Holland
 • Metaalunie
 • DB Telecom
 • Dummen Orange
 • Noviflora