Eleven
Menu

De softwaredoet het werk.

De oplossing die we bouwen, hangt af van de vraag. Niet om kinderachtig te doen, maar omdat we echt een hoogwaardige, technische oplossing willen bieden. We monitoren het proces van A-Z om te garanderen dat jullie probleem wordt opgelost.

Bouwen vanbegin tot eind.

Vraag achter de vraag

Ons team vraagt net zo lang door, tot we weten wat de klant écht nodig heeft. Samen nemen we een projectrisico, omdat we sterk geloven in onze aanpak.

Samen ontwikkelen

We komen regelmatig samen zodat de klant het proces op de voet kan volgen, en het team met de juiste oplossing komt. Bovendien wordt ons werk alleen maar beter als het team weet voor wie ze het doen.

We zijn niet te stoppen

Na de oplevering blijven we aan boord om gebruikersdata aan te leveren. Met data maken we de impact zichtbaar en wordt duidelijk wat om doorontwikkeling vraagt. Wij willen altijd weten wat er nóg slimmer en efficiënter kan.

Hier kunnen wijjou bij helpen.

Uiteindelijk is hoogwaardige software te herkennen aan makkelijk gebruik, minimaal onderhoud en dat het doet wat het moet doen. Of het nou om een webshop, website, portal of complexe koppeling van databases gaat.

Strategie

Het begint met een goed doordacht ontwerp in wireframes, zodat je een realistisch idee krijgt van het eindresultaat.

Realisatie

Voor de realisatie breken we de werkzaamheden op in behapbare stukken. Ook wel 'sprints' genoemd. Zo houden we het proces samen in de gaten.

Service

Ook na oplevering houden we onze projecten nauwlettend in de gaten. Zo zijn we problemen vaak al op het spoor, voordat onze klant er iets van merkt.

Beheer

We evalueren altijd het hele traject wanneer de applicatie een maand live is. Samen kijken we welk type onderhoud het beste aansluit bij jouw project.