Eleven
Menu
RI&E Risico

Een groenewebshop.

Inspiratie en gebruiksgemak, daarmee wil Noviflora haar klanten verrassen. Met meer dan 12.000 producten in de webshop lukt dat zeker! Samen met onze partner Hike One hebben we de website en webshop volledig geïntegreerd. Dat zorgt voor de beste klantbeleving, op het scherm maar ook op de mobile devices.

Wat hebbenwe gedaan.

Met de vernieuwde website en webshop staat het volledige assortiment van Noviflora online. Je kunt er bestellen, inspiratie opdoen en informatie over de producten vinden.

  1. Met de Planthunter Tool krijg je een unieke kijk achter de schermen bij Noviflora en haar klanten. Je volgt je favoriete Planthunter in de zoektocht naar nieuwe groene 'pareltjes', die direct van de kweker komen. Binnen een minuut staan de gespotte planten online en zijn ze te bestellen.
  2. In de webshop zie je de beschikbaarheid van producten, volg je je order, kan je favorieten aangeven, maar ook de orderhistorie is toegevoegd om na-bestellen makkelijk te maken. Door veel en goede zoekfilters is bestellen uit de webshop zo gebeurd!
  3. Alle informatie staat in de database van Noviflora, via Stored Procedures zorgen we ervoor dat de juiste data bij de klant op het scherm verschijnt.

Voor de echtetechneuten.

Voor de website en webshop zetten we Java, Spring Boot, Angular 7, frontend framework, Navision ERP systeem, Docker, AWS ECS en AWS Lambda in.

5.000 productenaltijd beschikbaar.

Noviflora kan zelf de website bijhouden via ons CMS systeem. Met Angular verbinden we de website en de shop. We zetten Docker in om de downtime te elimineren, via Amazon ECS.

Snel vindenwat je zoekt.

Alle inkopers kunnen dankzij slimme filters op het platform snel vinden wat ze zoeken. Door de data-uitwisseling verschijnt er snel op het scherm waar ze naar op zoek zijn.

De impactvan ons werk.