Eleven
Menu

Bloemen gaandigitaal.

Dümmen Orange is 's werelds grootste veredelaar en kweker van sierteeltproducten. Eleven bouwde een webshop voor het gehele product assortiment van Dümmen Orange. Onze partner Hike One was verantwoordelijk voor het ontwerp van de webshop.

Wat hebbenwe gedaan.

Bloemen moet je zien! Daarom hebben we een online platform gebouwd waar de hele catalogus, inclusief hoogwaardig beeld, doorzoekbaar is op productinformatie, beschikbaarheid en orderstatus.

  1. Omdat Dümmen Orange wereldwijd opereert, werkt het platform in 9 talen voor verschillende regio’s en landen. Dankzij een slimme databaseverbinding is de online catalogus altijd gesynchroniseerd met de actuele, regionale beschikbaarheid.
  2. Het platform is gericht op inkopers, telers en kwekers en werkt op alle mobiele apparaten en browsers.
  3. Gegevens zoals foto's, beschikbaarheid en gegevens van producten moeten snel beschikbaar moeten zijn voor de klanten van Dümmen Orange. We halen deze gegevens vanuit diverse backends op en hebben daarvoor een Spring Boot backend applicatie gebouwd die gegevens verzamelt en op de juiste manier opslaat. We zetten de Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) en Amazon CloudFront in, zodat alles vliegensvlug op het scherm van de klant verschijnt, overal ter wereld.

Voor de echtetechneuten.

We gebruikten voor deze applicatie Java 8, Elasticsearch, Spring Boot, Vue.js, Amazon S3 en Amazon Cloudfront.

Developing a platform for our global activities was a huge challenge. Thanks to Eleven, we have been able to launch our new website on time, with new features and fully in line with our unique branding.

Marco van der Sar, Manager Marketing and Corporate Communications at Dümmen Orange

Productinformatietot in details.

Verschillende bronnen en interne systemen bij Dümmen Orange zijn de voeding voor het opbouwen van de productpagina's. Op deze manier wordt het voor de bezoeker eenvoudig om alle specifieke eigenschappen snel terug te vinden.

Snel vindenwat je zoekt.

Niet alleen inkopers, maar ook telers en kwekers kunnen dankzij slimme filters op het platform snel vinden wat ze zoeken. Zo blijft Dümmen Orange ook technologisch een voorloper in haar branche.

De impactvan ons werk.