Eleven
Menu
Brigit Onderhoudstaak

Makkelijke registratie vancomplex onderhoud.

Voor BRIGIT Software realiseerden we een applicatie zodat monteurs, inspecteurs en opdrachtgevers altijd toegang hebben tot de status van het onderhoud van een object of installatie.

Wat hebbenwe gedaan.

BRIGIT is een applicatie die de registratie van periodiek onderhoud en inspecties in de installatietechniek eenvoudiger maakt. Dankzij BRIGIT krijgt de inspecteur op tijd het juiste rapport.

  1. Voor de monteur is het dankzij BRIGIT makkelijker om via een tablet direct toegang te krijgen tot de installaties en met QR-codes het juiste element te identificeren.
  2. De opdrachtgever kan altijd terecht in het klantenportaal voor inzage in registraties die nodig zijn om te voldoen aan wet- en regelgeving. De registraties synchroniseren automatisch, zonder de pagina te verversen.
  3. De PDF Creator die gebruik maakt van Puppeteer zet webpagina’s om in goed leesbare PDF’s, inclusief voorblad en inhoudsopgave. Zo krijgt de inspecteur exact de benodigde informatie.

Voor de echtetechneuten.

We gebruikten Java 8, Spring Boot 2, VueJS, Flyway en Node / Gulp voor deze applicatie.

Voor deze applicatie gebruiken we Spring Boot 2.x als fundament, dat biedt de ideale basis om maatwerk functionaliteiten toe te voegen. Dat betekent vrijheid voor ons, en voor de klant.

Nick Groenewegen, Lead Java developer

Een applicatievoor iedereen.

Brigit - Element toevoegen

BRIGIT maakt het werk voor monteurs en opdrachtgevers niet alleen sneller, het dashboard is ook speciaal ontworpen voor beide doelgroepen. Dat maakt werk ook leuker.

Brigit - Dashboard
Brigit - Filters

De impactvan ons werk.