Eleven
Menu
100present verzuimportaal

Grip op hetverzuimproces.

100Present helpt bedrijven grip te krijgen op het verzuimproces van werknemers. Eleven bouwde de applicatie om dit proces transparant en makkelijker te maken voor werkgever én werknemer.

Wat hebbenwe gedaan.

In de verzuimapplicatie kan het volledige proces van een ziekmelding worden doorlopen. Een enorm hulpmiddel voor de verzuimconsulenten van 100 Present én hun klanten.

  1. Samen met 100 Present zijn we gestart met de ontwikkeling van een prototype zodat we dit konden testen bij de doelgroep. Op basis van de resultaten hebben we een applicatie gebouwd waarmee werknemers zichzelf kunnen ziek melden. De applicatie start automatisch een dossier. Werknemers worden vervolgens per SMS en e-mail op de hoogte gehouden.
  2. In elk dossier zitten stappen die de acties volgens de Wet verbetering poortwachter bevatten. Werknemers worden vervolgens per SMS en e-mail op de hoogte gehouden. Zo weet de werknemer waar zij aan toe is en kan de verzuimconsulent - en dus de werkgever - zeker zijn te voldoen aan wet- en regelgeving.
  3. 100Present kan veel inhoud zelf wijzigen, maar toch voeren we regelmatig uitbreidingen door om specifieke wensen als maatwerk te implementeren.
100Present - Appicatie landschap

Voor de echtetechneuten.

We gebruikten Java 8, Spring Boot, Spring Data JPA, Spring Security, Vue.js en AWS SNS voor deze applicatie.

Door de goede interactie met de klant kunnen we de maatwerkwensen tot in de puntjes voorbereiden en lopen we soepel door de sprints heen.

Erik van Dongen, Java developer

Verzuimprocesin kaart.

100Present - Templates en dossier

Het verzuimproces is een grote dynamische workflow. Daarom bouwden we de applicatie zelf, in plaats van een bestaande applicatie aan te passen. Voor de intregratie van SMS in deze applicatie zetten we de service van Amazone SNS in.

Een applicatievoor iedereen.

100Present - Templates

Het verzuimportaal maakt het werk voor verzuimconsulenten eenvoudiger en efficienter. Werknemers kunnen door de eenvoudige applicatie direct een ziekmelding invoeren en worden automatisch op de hoogte gehouden.

100Present - Taak toevoegen
100Present - Proces

De impactvan ons werk.