Eleven
Menu

NelisSocial Cleaning

Elke dag weer binnenlopen in een schoon kantoor, dan begint je werkdag net een stukje beter! Nelis Social Cleaning Company zorgt er bij Eleven voor dat dit gebeurd, zij voeren de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit in ons kantoor.

Sociaal

Wij hebben voor Nelis gekozen vanwege hun sociale en duurzame insteek. Nelis biedt kansen voor jongeren die het, om wat voor reden dan ook, niet lukt om (terug) op de arbeidsmarkt te komen. Deze jongeren worden met een gedegen begeleiding ingewerkt en daarna bij diverse opdrachtgevers ingezet.

Duurzaam

Het is natuurlijk fijn als het gehele pand elke dag wordt schoongemaakt, maar met name in de COVID-periode wordt het werken op kantoor zoveel als mogelijk beperkt. Het zou dan onnodig zijn om elke dag alle bureau's volledig af te nemen. Hiervoor had Nelis een slim idee, zij leverden speciale bordjes voor elk bureau of tafel, welke je dan kunt draaien naar het gebruik van de dag. Hiermee ziet de medewerker van Nelis direct of dat bureau een opfrisbeurt kan gebruiken!

Daarnaast rijd Nelis in een bijna volledig elektrische wagenpark.

Schoon

Naast de bovenstaande voordelen genieten wij nu elke dag van een schoon kantoor. De uitvoering van de dagelijkse schoonmaak en de periodieke glasbewassing is naar volle tevredenheid!